Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Tweedehands schoenen kopen en verkopen op schoenplaats.nl

 

Tweedehands schoenen en laarzen verkoop je gemakkelijk en snel op schoenplaats.nl ! Op onze site verkoopt u tweedehands schoenen, tweedehands laarzen, tweedehands pumps, tweedehands kinderschoenen en gemakkelijk veilig en snel.

 
Makkelijk in gebruik
Schoenplaats is gemakkelijk en zeer eenvoudig in gebruik, u plaats gemakkelijk een advertentie, het enige dat u hiervoor nodig hebt is een email adres om u te registreren.
Als u een account op schoenplaats heeft aangemaakt kunt u gemakkelijk uw advertenties beheren onder het kopje mijn advertenties, ook heeft u hier de mogenlijkheid om uw advertentie omhoog te plaatsen of van uw advertentie een topadvertentie te maken.
 
Topadvertentie
De kosten voor een topadvertentie is 1,00 euro en zal gedurende een week op de eerste plaats in uw catagorie blijven staan.
 
Omhoog plaatsen
U kunt uw advertentie ook omhoog plaatsen zodat uw advertentie weer op positie 1 wordt weergegeven, let er hierbij op dat uw advertentie eenmalig naar de allereerste plek wordt gezet, en deze nadat er nieuwe advertenties zijn geplaats weer terug zakt naar beneden. De kosten voor het eenmalig omhoog plaatsen zijn 1,30 die u doormiddel van een betaling via mollie kunt doen.
 
 
 
Veel en goedkoop aanbod van Schoenen
Je kunt van álles kopen op Schoenplaats je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erop om verkocht te worden. Herenschoenen, kinderschoenen , damesschoenen , pumps, laarzen worden verkocht op Schoenplaats. Wanneer je koopjes zoekt is het erg makkelijk om deze te vinden, je kunt namelijk zoeken naar schoenen en selecteren welke soort tweedehands schoenen je wilt zien.
Bieden op schoenen en Tweedehandsschoenen kan ook, maar vaak kan dit oplopen omdat er ook andere bieders mee kunnen gaan bieden, dan ben je wel duurder uit. In de meeste gevallen moet je zelf de verzendkosten betalen, tenzij je het kunt ophalen, maar dit zal vaak voor één schoen niet meer dan twee tot 5 euro zijn. Wanneer je meerdere schoenen koopt bij één verkoper kun je dit vaak in één pakketje versturen voor 6,75 euro (bij TNT of Post NL dit bedrag hangt van het gekozen postbedrijf af).