Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Help

Via schoenplaats kunt u mooie deals vinden. Van Tweedehands schoenen en nieuwe schoenen, van dameschoenen tot babyschoenen, en van gratis producten tot producten van tien-talle euro’s. Voor transacties via schoenplaats geldt net als in de offline wereld dat uw gezonde verstand de beste leidraad is. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo. Als bijvoorbeeld een nieuwe Ugg Australia laarzen of schoenen wordt aangeboden voor een prijs die substantieel lager is dan die in de winkel, dan moet u extra alert zijn. Het zou om een gestolen product kunnen gaan of een potentiële fraudeur die met de (onrealistisch lage) verkoopprijs uw aandacht probeert te krijgen. Stel in dit soort gevallen kritische vragen omtrent de herkomst van het product, vraag om het aankoop- en garantiebewijs, google de (bank) gegevens van de verkoper op internet en controleer.

Ziet u een advertentie die niet correct is of mogenlijke fraude bevat meld dit dan direct aan ons via de link bij de advertentie  "advertentie melden" wij zullen uw klacht dan direct in behandelling nemen.

klik hier om vooraf te checken of de naam en of (bank)gegevens bekend zijn bij de politie. Handel bij voorkeur uw aankoop in persoon af.
 

 Hoe plaats ik een advertentie? 

U kunt op de volgende manier een advertentie plaatsen:

 

         Gratis credits  

 

Hoe verwijder ik een advertentie ?

U kunt op de volgende manier een advertentie verwijderen op schoenplaats.nl

 

Hoe plaats ik een foto bij mijn advertentie ?

 

Hoe kan ik inloggen op schoenplaats.nl ?

U kunt inloggen op schoenplaats.nl door naar inloggen rechtsboven op de pagina te gaan.

 

 

Wachtwoord vergeten ?

u kunt op de volgende manier uw wachtwoord opnieuw instellen