Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Over Schoenplaats.nl

Tweedehands en Nieuwe schoenen kopen en verkopen. Gratis!  

Schoenplaats.nl functioneert als een laagdrempelig advertentie platform waar iedereen tweedehands schoenen en nieuwe schoenen te koop kan aanbieden en ongedwongen kan snuffelen tussen al het aanbod in tweedehands en nieuwe schoenen. Schoenplaats is echter NIET betrokken bij de eventuele daadwerkelijke transacties tussen kopers en verkopers. Om die reden kan Schoenplaats.nl dan ook geen enkele controle uitoefenen op de kwaliteit, de veiligheid of de legaliteit van de geadverteerde objecten, de juistheid van de aanbiedingen, de bevoegdheid van adverteerders schoenen te verkopen en de bevoegdheid van kopers schoenen te kopen.
 
Onze diensten zijn slechts toegankelijk voor personen die naar Nederlands recht juridisch bindende overeenkomsten kunnen sluiten. Onverminderd het voorgaande, zijn onze diensten enkel toegankelijk voor minderjarigen indien deze daarvoor toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger hebben gekregen of indien het een rechtshandeling betreft waarvan het in het maatschappelijk verkeer gebruikelijk is dat een bepaalde minderjarige van deze leeftijd deze zelfstandig verricht.
 
 
Makkelijk in gebruik
Schoenplaats is gemakkelijk en zeer eenvoudig in gebruik, u plaats gemakkelijk een advertentie, het enige dat u hiervoor nodig hebt is een email adres om u te registreren.
Als u een account op schoenplaats heeft aangemaakt kunt u gemakkelijk uw advertenties beheren onder het kopje mijn advertenties, ook heeft u hier de mogenlijkheid om uw advertentie omhoog te plaatsen of van uw advertentie een topadvertentie te maken.
Uw advertentie met gratis website vermelding staat gratis 1 jaar lang op schoenplaats.nl
 
Topadvertentie
De kosten voor een topadvertentie is 1,00 euro en zal gedurende een week op de eerste plaats in uw catagorie blijven staan. ( u krijgt standaard 20 credits van ons om 4 keer uw advertentie als topadvertentie te plaatsen.)
 
Omhoog plaatsen
U kunt uw advertentie ook omhoog plaatsen zodat uw advertentie weer op positie 1 wordt weergegeven, let er hierbij op dat uw advertentie eenmalig naar de allereerste plek wordt gezet, en deze nadat er nieuwe advertenties zijn geplaats weer terug zakt naar beneden. De kosten voor het eenmalig omhoog plaatsen zijn 1,30 die u doormiddel van een betaling via mollie kunt doen.
 
 
Gratis Credits
Bij het aanmaken van uw account krijgt u gratis 20 schoenplaats credits, waarmee u 4 keer gratis uw advertentie als top advertentie kan plaatsen, waarmee u de kans aanzienlijk vergroot om uw product te verkopen De normale kosten voor een topadvertentie zijn 1,-.
Like u ons op facebook dan krijgt u nogmaals 25 gratis credits op uw account gestort, volgt u ons op twitter @schoenplaats en retweet u uw advertentie of die van een ander dan krijgt u 20 schoenpaats credits gratis!
 
Zakelijk adverteren op schoenplaats
Schoenplaats bied verschillende mogenlijkheden voor u om te adverteren, wij hebben verschillende bannermogenlijkheden op onze site waardoor u direct op een specifieke doelgroep adverteert, bijvoorbeeld herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen of sportschoenen. Voor meer info omtrend het adverteren op schoenplaats kunt u ons mailen op media@schoenplaats.nl
 
 
Schoenplaats en Global responsibility
Het team van Schoenplaats wil graag haar steentje bijdragen aan het milieu door beter hergebruiken mogenlijk te maken van materialen en goederen die vaak bijna ongebruikt worden weggegooit, en dat dit met name met schoenen wordt gedaan heeft ons op onder andere dit idee gebracht.
 
 
Voor vragen opmerkingen of suggesties kunt u ons altijd bereiken door te mailen naar info@schoenplaats.nl wij zullen uw e-mail binnen 5 werkdagen beantwoorden.
 
 
 
Werken bij Schoenplaats
Schoenplaats is altijd op zoek naar talent, bij schoenplaats zijn we op zoek naar mensen die van aanpakken weten en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.
 
Momenteel zijn wij op zoek naar:
 
PHP 5 / my sql developper ( project basis )
 
Heb je kennis van programmeren PHP / mySQL CSS dan is dit wellicht een baan voor jouw, uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeids voorwaarden.
 
Wat vragen we van jouw ?
 
- minimaal 2 jaar werkervaring
- kennis van php/mysql
- je hebt ervaring met PHP, javascript, HTML, en PHP programmeren.
 
 
Hoofd magazijn medewerker met ecommerce ervaring.
 
Als hoofdmagazijn medewerker heb je een veelzijdige functie, je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verwerken van binnengekomen goederen.
 
Wat vragen we van jouw?
 
- Je hebt oog voor detail
- je neemt geen genoegen met systemen en processen zoals ze nu gaan.
- je hebt ervaring met exel en word
- kennis van de engelse taal
- je bent zelfstandig, communicatief en accuraat.
- je hebt enige e-commmerce ervaring

 

Bij schoenplaats nemen we werknemers serieus! Je hebt vele mogenlijkheden binnen onze snel groeiende organisatie.

 

Reacties van schoenplaats klanten:

Consumenten reacties:

" Wat een fantastich initiatief! Inmiddels mijn tweede paar schoenen verkocht via schoenplaats.nl  Mvr. L. De waard Utrecht "

" Het hergebruiken van schoenen en dat op een speciaal daarvoor ingerichte site Super ! Mvr. J. De Vries Rotterdam "

 

 

Zakelijk klanten:

" voor ons als schoenfabrikant hebben ze zelf de nodige voorraad, dat we deze zelf kunnen verkopen via schoenplaats.nl direct waar de consument zit is geweldig! "

" goede reacties en verkopen via schoenplaats, een uitstekende verkoop mogenlijkheid buiten onze eigen schoenenwebshop "